Gökçeören Ulupınar Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Dart, Voleybol, Futbol, Bocce
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: KODLA(MA)NİSA Projesi, MANEP 2023

Telefon - 0236 8278016

WEB - https://gokceorenulupinaroo.meb.k12.tr

Adres - Gökçeören Mahallesi Parselasyon sitesi sk. Kula / MANİSA

Adres - Gökçeören Mahallesi Parselasyon sitesi sk. Kula / MANİSA

Ulaşım ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA ULAŞIMI SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 17 KM, İL MERKEZİNE İSE 114 KM UZAKLIKTADIR.